Airconditioning afdek units

 • Posted on
 • 0
Airconditioning afdek units

Hoe een warmtepomp of airco-unit verbergen?

De vakantie komt weer snel dichterbij en om je zwembad, terras of balkon te perfectioneren, zeg je tegen jezelf dat het verbergen van deze omvangrijke en onaantrekkelijke buitenunit een goed idee zou zijn!

 

Of het nu om esthetische redenen is , voor de veiligheid van uw kinderen of om een ​​andere reden, hier zijn enkele regels die u moet volgen voordat u aan de camouflage van uw warmtepomp of airconditioner begint.

 

Allereerst is het belangrijk om te controleren of de bekleding van uw motor op geen enkele manier de goede circulatie van de lucht en dus het luchtcircuit door de wisselaar van de buitenunit belemmert , zodat de airconditioner zijn prestaties behoudt.Inderdaad, uw apparatuur, eenmaal geïnstalleerd, zal een jaarlijkse revisie door uw installateur nodig hebben. Om de tussenkomst te vergemakkelijken, moet u ervoor zorgen dat de motor van uw airconditioning of warmtepomp toegankelijk blijft.

 

Om een ​​zwembadwarmtepomp- of airco unit te verbergen, zijn er verschillende keuzes voor u beschikbaar.

 

Als de buitenunit van uw airconditioner zich onder in uw tuin bevindt, zoals vaak het geval is  bij bijvoorbeeld zwembadwarmtepompen , is een slimme en natuurlijke oplossing om rond uw installatie kleine struiken of planten van welke aard dan ook te planten . Bamboe, ceder of zelfs laurier, de keuze is aan jou! Geef echter de voorkeur aan groenblijvende planten of struiken.

 

U kunt er ook voor kiezen om een houten bekisting voor uw warmtepomp te bouwen . Zorg ervoor dat u van tevoren de afmetingen bestudeert, zodat de lucht vrij rond uw motor kan circuleren. Voor de rest nog een paar borden en klaar!

 

Tot slot, als u liever voor een reeds gemonteerd product gaat, is er vandaag een vrij breed aanbod, gaande van de  airconditioningafdekking in exotisch hout tot de op maat gefrabriceerde aluminium omkasting! De aangeboden patronen zijn net zo gevarieerd als de materialen en wat de sfeer van uw tuin ook is, u vindt bij Cristal Blue het ideale product!

 

Download de cataloog hier in -> pdf (Engels) of kies hier uw favoriete omkasting.

 

Is dit artikel over airco- en warmtepomp units interessant voor u is geweest, kan u uw reacties en opmerkingen hieronder achterlaten.

 

Cristal Blue

 
 

Comments

 1. Hilde Vanstraelen Hilde Vanstraelen

  Thank you for your interest in our products and services.
  We will do our best to provide you with a suitable proposal .
  Refreshing greetings

 2. niessen niessen

  I would like to know if I order to hide the computer from you if you deliver to torrevieja los montesinos regions and if it is included in the price

Leave a comment
* Your email address will not be published